Jump Kyan… Jump!

Lama juga ga update blog nya kyan. Sekarang Kyan udah lancar jalannya. Udah bisa ngenalin beberapa gambar di buku – buku yang dia punya. Makin ngerti dan makin ga bisa diem.

Ini video dia saat nonton cars ( masih doyan aja ma film yang satu ini nak? )

Adegan ini sampe eca program biar bisa ngulang – ngulang, abis dia minta nonton yang ini trus….

2 Responses

  1. […] 3rd, 2007 Another bath time picture of him. Btw his new video can be seen here..jump jump […]

  2. Wah seru dan heboh banget..hehe. Tambah pinter aja bli Kyan nih, ajarin Maira dong.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: